Bestellen en Contact

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland en Europa 1. Voor Europa 2 en overige landen graag contact opnemen.

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw bericht, bestelling en adresgegevens

captcha

Om spam te voorkomen vragen we u de bovenstaande code over te typen.

 

 

 

 Contact en Bestel informatie

  U kunt via het contactformulier bestellen, via het mailadres, per telefoon  of via de webshop AlliGezond, https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/bio-knoflook-allicine-producten/

 Let op! Allimed capsules en Allimed vloeibaar zijn niet verkrijgbaar via de webshop AlliGezond.  Alleen via de websites, met reden van inname. 

  Alle prijzen zijn inclusief verzending in Nederland en Europa 1. Voor verzending naar overige landen gelieve contact op te nemen.

  Bij bestelling via deze website sturen wij u een factuur met betaalgegevens. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling per direct naar u verzonden (mits op voorraad).

  Van het  KOAG mogen er geen gezondheidsclaims worden geuit op de website. Helaas kan er dus niet vermeld worden waar je allisure®allicine allemaal voor kunt gebruiken.

Jarenlange kennis en ervaring in het gebruik van allisure®allicine heeft inzicht gegeven in de vele toepassingen en effectieve werking.

 Neem gerust vrijblijvend contact op voor al uw vragen met betrekking tot het gebruik van Allimed®, AllicinMax™,  Lesterol®, Prepro™, Heartfast™, Alliderm™, AlliPets,  Equi-Med en Cani-Med.

 Ook verkrijgbaar zijn de de supplementen Neem en Oregano (zie rubriek kruiden).

 

Nieuw! Allicine vloeibaar per liter en poeder 2000ppm specifiek voor dieren! Verkrijgbaar in 100/250/500gr of bestelling op maat.   Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij geven u vrijblijvend advies en/of offerte.   

  

Contactpersoon:  

  

 

 Naam : Karin Veldhuizen

 Medische achtergrond: Doktersassistente/ ME-CVS ervaringsdeskundige/ Orthomoleculair Therapeute

 Adres:  Wilhelminapark 83, 7316 BS Apeldoorn, Nederland

 Telefoon: 06 291 28 497 – 055 578 6362

 Email: info@allicinmedic.nl

 AllicinMedic – KvK nummer 666 171 38 – BTW nr NL001506186B52